Open brief beschikbaar in verschillende talen

De open brief aan het Gentse stadsbestuur is vanaf nu ook beschikbaar in het Arabisch, Engels, Bulgaars, Farsi, Frans, Grieks, Pools en Turks. Omdat we het belangrijk vinden om inclusief te zijn. Omdat iedereen die dat wil deze actie moet kunnen steunen. En zeker de Gentenaars die zelf langs de Griekse eilanden gepasseerd zijn, of wiens familie daar nu nog zit.

Help je ons de open brieven te verspreiden naar je vrienden of familie die het Nederlands minder machtig zijn? Great! Mogen we dan ook vragen dat je hen indien nodig wat helpt bij het ondertekenen ervan? Het Google formulier is immers wel enkel in het Nederlands.

Dankje! Sukran! Tesekkürler! Merci beaucoup!

Arabisch
Bulgaars
Engels
Frans
Grieks
Pools
Turks
Farsi

%d bloggers liken dit: